Jordgubbar och nya melodier

Jag är inte trött än i alla fall, det kan ju bero på kaffet jag drack för en stund sedan. Jag som alltid har tyckt att kaffe var bland det vidrigaste man kan dricka (alla slags lattar är självklart undantag) blev ganska förvånad när det inte var så illa. Ganska gott faktiskt, och då var det ändå bara mjölk i. Jag fick bara för mig att jag skulle börja dricka kaffe, det ser liksom så bra ut. Hehe okej, jag är kanske en liten tönt som säger så men jag står för vad jag tycker. Och vem vet, jag kanske tar en kopp imorgon bitti. We'll see.

Nu sitter jag skräddare (det är verkligen bekvämast) i sängen med datorn, käkar jordgubbar och laddar ner musik inför USA. Tänkte liksom ladda upp med lite nytt nu, jag kommer ju spendera mer tid på flygplan den närmsta tiden än vad jag brukar göra. Vill ju inte riskera att tröttna på all musik efter två timmar uppe i luften. Här laddas det ner lite allt möljigt. Kul med ny och fräsch musik, på tiden nu tror jag.

Tjoho.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Ja det är verkligen helt värdelöst att inte veta någonting :P Ringde EF också men dom kunde inte säga mer än att jag åker tidigast den 4e. Men förhoppningsvis åker jag i slutet på augusti :)

2009-07-08 @ 22:52:25
URL: http://sanwas.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jag är också taggad :)

Ja jag fick staten redan den 21 april haha, så det borde komma snart tycker jag! Min RC sa iaf att alla som ska till camp har fått familj och att dom nu letar till dom som inte ska :) så hoppas hoppas!

2009-07-08 @ 23:56:11
URL: http://sanwas.blogg.se/
Postat av: Hanna

ja och det är ju supermysigt:D Kan man åka skidor och pulka;)

2009-07-09 @ 01:28:33
URL: http://americhanna.blogg.se/
Postat av: LINDA

när åker du? :) om du vill ha tips på en bra låt :

walking on a dream - empire of the sun

den e skitbra :)

2009-07-09 @ 16:29:54
URL: http://lindasegerfeldt.wordpress.com
Postat av: LINDA

gud va tidigt! men kul :) man blir så jävla taggad av att åka när man ser alla bloggar :)

2009-07-09 @ 19:38:35
URL: http://lindasegerfeldt.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0