All over again

Och så var det ännu en dag fylld med massa mat! Förberedelserna för våran andra thanksgiving lunch började ganska tidigt och fram tills att vi skulle äta vid 13-14 så hjälptes vi alla åt med det ena och det andra. Sedan så åt vi och... Oh. My. God. Det var helt amazing! Jag har inte varit så mätt på väldigt länge. Jag åt tills jag inte kunde äta mer. Vi hade kalkon, potatismos, gravy, majs, jordbubbs jell-o med grädde, fruktsallad och lite annat. Det var till och med bättre än i torsdags. Hallelujah! jag måste bara säga det, men jag älskar min familj. Den är ju bara helt underbar, jag menar, helt plötsligt så börjar någon sjunga på Build me up buttercup och alla andra stämmer in! Så där satt vi, åtta personer runt bordet och sjöng så högt vi kunde till den låten. Haha, hur härligt är inte det då? :P
Anyway, efter det så chillade vi lite. Spelade lite Phase 10, ett kortspel typ. Haha, riktigt kul faktiskt.
Senare på eftermiddagen så åkte vi till en julgransodling för att köpa en julgran. Ja, jag vet att det är tidigt, men vi vill klä granen med Ariel och Tria innan de åkte tillbaka till college. Så där åkte vi häst och vagn, drack varm choklad och hittade den perfekta granen. Det hela kändes vänligt amerikanskt faktiskt.
När vi kom hem så åt vi pumpkin pie. Den vad verkligen delicious. Den och en macka med kalkon fick bli middag. Sedna var jag väldigt mätt igen. I love my life. Särskilt när jag inte tränar eller något heller. Det enda jag har har sprungit sedan cross country är väl när jag springer upp för trappan ibland. Livet är hårt alltså. :P
Nu sitter jag här, borde gå och lägga mig, ska upp och hjälpa till med tidningarna imorgon. Men det kommer ändå vara okej för det kommer bara ta halva tiden eftersom vi har två bilar som kör runt. Så jag och Ariel ska köra en bil.
Bilder kommer nog senare. Vet inte riktigt var de hamnade när jag la in dem på datorn, hehe.
Ja men det var en kort sammanfattning av dagen. Bättre än inget, så säg.


Förberedelser.


Dukat och klart.


Julgransplockning!




Jobba, jobba, jobba! Och nej, mössan är inte min. Men väldigt skön...


Alla vi! Jag ser trott ut som vanligt, borde verkligen ta och göra något åt det alltså...

Black Friday

Och så har jag upplevt min absolut första thanksgiving, och det var en av de mysigaste dagarna jag har varit med om. Hela dagen var bara mys helt enkelt! Ariel, Tria och Ariels roommate kom hem på onsdag kväll. Så på torsdag morgon när det var dags att gå upp (enligt dem, inte enligt mig) så kom alla in i mitt rum! Haha "meet Linnea in her glory days" som Selena så glatt beskrev situationen. "HRMF" var väl det enda jag svarade på det. Men upp kom jag i alla fall och ner till frukosten som dagen till ära bestod utav bagels och varm choklad. YUM! Och eftersom vi var sju personer i huset så fick vi snabbt skapa ett schema över duschen. Och vi var alla överens om att Guinna INTE fick duscha i mer än 10-15 min. Vanligtvis så duschar hon gärna i 30-60 min, men en dag som denna så skulle inte det gå för sig. Medans folk duschade så satte vi igång med en fruktsallad, för det var det vi skulle ta med till thanksgiving middagen. Vid 11-tiden så var vi klara med allt och gick (!) ca. de 500 meter som det är mellan vårat hus och grandma och papas. När vi kom dit så träffade vi hela släkten. Eller hela vet jag inte, men det var några mostrar och kusiner och så ni vet.

En thanksgivingtradition är att titta på amerikansk fotboll i stort sätt hela dagen. Så den första matchen började strax efter att vi kom dit. Det var Green Bay Packers som spelade mot något lag som jag inte minns namnet på. Och vi vann i alla fall! Riktigt mycket till och med. Inte för att jag förstår sådär jättemycket, men jag vet i alla fall att en touchdown är bra. ;) Vid 1 så åt vi, och då var det dags för all den berömda maten! Jag vet inte ens namnet på allt, men där fanns kalkon, skinka, potatismos, sötpotatis, bönor och massa annat! Efter maten så fortsatte fotbollen, men jag gick in till köket efter ett tag, sååå intresserad är jag liksom inte. Så vi satt och snackade i köket några stycken innan det var dags för paj! Äntligen så åt jag den berömda pumpkin pie! (Ännu ett exempel på hur löjligt svenska kan låta, jag menar "pumpapaj", kom igen.) Såå gott var det också, maaw. Sedan så minns jag typ inte vad vi gjorde tills klocken 17-18 (möjligtvis food coma) och spelade lite spel, men då var det i alla fall dags för mer mat! Då tog vi fram rester från lunchen och åt lite till. Och en till pajbit innan vi drog hem och såg på film. Grymt mysig dag och jag vill bara ha mer, mer, mer, MER! You gotta love America!

Weei, så idag är det black friday, vilket betyder shopping! Affärerna öppnar sådär äckligt tidigt, men vi åkte inte in förän de kom tillbaka från tidningsrundan. Det var meningen att vi skulle åka vid 8, men självklart så kom vi inte iväg förän vid 8.40. Varför är jag inte förvånad, haha. Marlene skulle åka med oss så då var vi åtta stycken i en bild med sju sittplatser... Jo men det funkar om man slänger upp Selena så hon halvligger över de andra längst bak. Inga problem. Så vi drog in till Green Bay och the mall. Och jag fick faktiskt handlat i stort sätt alla mina julklappar, på en och samma gång, I EN OCH SAMMA AFFÄR. Eller ja, nästan alla i samma affär ändå. Vi spenderade både mycket pengar och tid inne på Shopko. Men jag lovar er, du kan hitta allt och lite till. Och med rea på i stort sätt allting så hittar man ju så sjukt mycket också! Det enda jag köpte till mig själv idag var vinterskor, uggsliknande saker som är gudomligt sköna. Även dem från Shopko, inte dåligt säger jag bara. Jag är nästan klar med alla nu ja, jag har köpt till båda mina familjer, den svenska och den amerikanska. Klappat och klart vettu.
Efter att alla var klara med shoppingen så åkte vi hem, Marlene följde med också, och så poppade vi popcorn och satte på en film. Contact hette den, den var lite konstig måste jag säga, och väldigt lång. Sedan gick vi upp och ät middag innan vi bestämde oss för att se på en till film. Den här gången så blev det en som föll mig bättre i smaken, Min bäste väns bröllop är en klassiker! Och här sitter jag nu, och jag måste säga att det tar väldigt lång tid att blogga. Och när facebook är uppe och kan distrahera en hela tiden. Och så tar det väldigt lång tid att ladda upp alla bilder. Kanske tar jag några nu och resten imorgon eller något. Deal with it. :)








Amerikansk fotboll hela dagen.


Pumpkin pie!

Study hall

Igar sa var det den forsta basketmatchen for varsitykillarna. Sjalvklart sa var vi pa plats, men innan vi akte det sa blev det kaffedrickande med de basta. Vi akte dit i tid sa vi sag de sista minuterna av jv-matchen. Vi vann bade jv och varsity. YEEY! Alltsa jag skojar inte, varsitykillarna ar ju hel amazing. Sa himla grymma! Forra aret sa var de obesegrade genom hela sasongen, men sa akte de ut i semifinal eller nagot sant. Anyway, jag ar grymt papp pa besketsasongen, inte for att jag spelar elelr nagot, men det ar sa kul att ga pa matcherna. Man traffar folk och har det kul. Jag hade i alla fall en grym kvall, verkligen hur kul som helst. Jag vill inte aka hem! Den tanken slog mig verkligen nar jag stod dar, jag vill verkligen iten aka hem. Jag har bara sa himla kul hela tiden. I love it!
Efter matchen sa stannade jag till hos en kompis och chillade lite innan jag akte hem. Livet hade varit enklare om man hade haft en egen bil...

Idag ar det sista dagen i skolan, alskar man bara inte korta skolveckor? Sa imorgon ar det thanksgiving, jag ar excited! Detta skulle ju firas lite i skolan saklart. Hela denna veckan sa har det suttit uppe bilder pa larare och bilder pa ben. Det var meningen att vi skulle gissa vems som var vems. Haha, lite kul sadar. "Who's turkey legs are these?" Hoho.
Sedan blev vi kallade till the gym dar det skulle vara en pajatartavling (pie eating contest later sa mycket battre). De som hade anmalt sig skulle sitta och ata en paj utan att anvanda handerna. Sa de hade vispgradde i hela ansiktet. Haha, jag hade aldrig vagat stalla upp. Selena fuderade pa det, men hon fick ingen med sig och ville inte gora det ensam.

Nu sitter vi i biblioteket och har study hall. Ska snart ivag till student services och fixa mitt schema for nasta termin. Och ikvall kommer Ariel och Tria hem! Tydligen ska Ariels roommate komma hem till oss for thanksgiving och hon ar lite allergisk mot katter....... Hm, nej men vad bra att vi har fyra da. :P Sa efter skolan blir det hem och stada. Nog om det nu. Och pa fredag sa ar det black friday och da blir det SHOPPING!

Go Devils!


Bara fordelar

Ett utbytesar innebar till stor del av fordelar. LIVET SOM UTBYTESSTUDENT AR AWESOME! Till exempel nagot som hande mig for nagra minuter sedan. Ceramics (kanns sa lojligt att skriva keramik) ar bara en termin och jag horde igar att fortsattningskursen nasta termin ar full. Men idag alldeles innan klockan ringde sa gick jag fram till Mr. Warner och fragade hur full klassen var och att det har var min enda chans att lara mig keramik. "Skulle det vara mojligt for mig att ta den klassen?" han tittade pa mig och sa att det skulle kunna vara mojligt. Bara det stannade mellan oss. HAHAHAHAHAH jag alskar mitt liv! Sant dar gor min dag sager jag bara. Och dessutom sa gjorde jag en sot mugg pa drejhjulet (heter det verkligen det?). Det har ar en bra dag.

Jag lever livet

Nu har det hänt lite grejer som jag kan berätta om. I fredags efter skolan så hämtade våran IEC upp Marlene och mig och så åkte vi till en park som vi har här i Oconto. Med oss hade vi också två tyska utytesstudenter också. I parken nu vid jul så finns det massa julgranar längs vägen som olika företag och liknande kan dekorera. Självklart har EF en julgran, så den skulle vi klä. Blå ljus precis som i EF-loggan och flaggor från alla länder som har studenter i vårat område i år. Kul var det i alla fall. :)

Efter det så körde Ann oss hem till mig, där åt vi middag med min familj innan mom körde oss hem till Alyssa. Då hoppade vi direkt in i hennes bil och började våran resa mot Neenah. Fullt så farligt var det väl inte, det tog en timme ungefär. Och vi hade en kattunge med oss, hon skulle ge den till sin kusin som också hor i Neenah. Jag hde dragit nitlotten och fick sitta i "baksätet". Det var väl egentligen inget baksäte. Snarare ett minisäte inklämt bakom de andra. Men jag var inte bitter, för jag skulle få hålla kattungen! Hrm. Så himla kul var det ju inte för den ville varken vara tyst eller sitta still. Så det slutade med att Marlene och jag höll den en stund var och passade den fram och tillbaka, haha. Ingen ville hålla den. :P
När vi kom fram till Alyssas mamma, som bor i Neenah så stannade vi där en stund innan vi åkte till Appleton, några miles därfrån och kollade på New Moon. Jag tycker att den var riktigt bra, trots att jag inte är (läs: var) någon Twilightnörd. Men jag säger bara det, BELLA OCH EDWARD ARE MENT TO BE TOGETHER. Jacob ska inte komma här och förstöra något. Jag kan ta honom istället. He-He. Sådär, jag var bara tvungen att få det ur mig. tack för visat intresse.
Väl hemma igen så bytte vi om till pyamas och kröp upp i soffan och kollade på film och snackade om allt och ingenting. Det är så det ska vara! Sedan så kom vi på idén att vi skulle dygna, bara snacka skit och se på film hela natten. Grymt taggade var vi. Men vid 3.30 så tröttnade jag att titta på filmen själv. Marlene slocknade ganska tidigt, och så småningom Alyssa också. Men det var nog ganska tur att vi somnade, för jag ville verkligen itne vara trött dagen efter när vi skulle ha en grym kväll!

Vi åkte hem vid 12-tiden på lördagen. Väl hemma så gjorde jag mig i ordning och kl. 15.30 så hämtade Laura mig och så åkte vi till Marlene. Våran plan var att kidnappa Koty för han fyllde 18 år. Det hela var så himla lyckat! Vi hade köpt t-shirtar som vi skrev på och det lev grymt kul. Vå hämtade upp honom och åkte in till green Bay där vi åt på Texas Roadhouse. Yum säger jag bara. Sedan ögonbindel på igen och så åkte vi och kollade på en hockeymatch. Det tyckte han också var helt grymt. Men jag säger bara en sak. Green Bay Gamblers hade inte haft en chans mot mitt älskade Frölunda. That's for sure. Men kul var det i alla fall. Sedan åkte vi hem och hade en movie night allihopa. Grymt bra kväll säger jag bara. A-mazing. Kul bara att jag ser lite smått efterbliven ut på alla bilder, men det får jag helt enkelt ta och bjuda på.

Idag har jag bakat hallongrottor igen, och de är verkligen populära här ska jag säga. Jag har redan lovat att ta med några till skolan imorgon, haha. :P Pratat med familjen där hemma och ätit granatäpple för första gången har jag också gjort. Och sedan läxor. Lite skadeglädje är det ändå när man hör hur mycket folk har att göra där hemma. Men det kan nu väl unna mig, huh? ;) Och förresten så ska Koty, Laura, Marlene och jag ha våra t-shirtar som vi skrev på i skolan imorgon. Haha det kommer bli så kul!


Den första julgranen jag klädde i år.


Innan New Moon. Varför står jag som en idiot?


Kidnappning!


Hela gänget innan vi skulle äta.

IKEA

Igår fick jag ett paket med posten, och det gjorde verkligen in dag. I paketet så fanns det massa svensk mat från IKEA. Jag blev verkligen hur glad som helst. Kaffe, choklad, knäckebröd, fiskbullar, vaniljsocker och lite så. Underbart! TACK NEA!


Betyg

Jag kan ju berätta hur mina betyg såg ut efter hälften av terminen. Jag hittade aldrig pappret (letade inte heller) men jag minns dem.

Concert Choir: A
US History: B+
Algebra II: A
French II: A
Ceramics: A
Digital Imaging: A
English II: A

Sedan så var det lite plus och minus hit och dit men de minns jag inte. Det är verkligen inte svårt att få bra betyg här. Jag had ekunnat ha A i History också, men jag har "glömt" att lämna in nägra övningar. Men seriöst, det gör verkligne inget här. Och om man bara tittar på matten så är det väldigt lätt att få A. Jag menar, allt är i procent, och om du inte får bra på quiz och test så väger det upp med om du får alla rätt på läxor. Och läxor har vi ju varje dag, och vi rättar dem i klassen innan vi lämnar in dem till honom. Så där får man ju nästan alltid 100 % (om man orkar rätta sina fel, hrm) Och jag har ingen aning om hur jag har A i franska, för vi gör ju ingenting, haha. Visst, vi gör övningar i tid och otid, men de faxar vi ju aldrig tillbaka till henne. Så mitt betyg måste hon ha grundat på de två eller tre glosförhör som vi har haft. Det känns ju super verkligen. :P

I onsdags så var jag bjuden på lunch med en grupp som heter Kiwanis. Rektorn på skolan hade pratat med min värdmamma och sa att de ville bjuda mig på lunch för att jag är en utbytesstudent. Tydligen så bestod gruppen bland annat av äldre män... Knappast att jag skulle gå dit ensam! Haha, så det slutade med att Selena följde med mig. En man hämtade oss i skolan alldeles efter åran lunch och så körde vi till Brothers Three. Vi missade alltså 5:e timmen, vilket var ceramics för min del. :( Det hela var lite awkward i början, men efter att vi ätit så började en av männen ställa massa frågor, nästan somen intervju. Jag svarade så gott jag kunde och jag tror det gick bra. När han var klar så var det dag att gå. Så det hela handlade ju i stort sätt om mig! Jag som trodde att jag bara skulle vara ett litet tillägg i mötet. HE-HE.

GUINNA HITTADE MITT TELEFONKORT! Haha det var verkligen på tiden, det låg i en av fotöljerna, liksom under kudden. Jag kan andas ut. :P
Jo, igår efter skolan så pratade jag med Anna i två timmar ungefär. Jag älskar ju bara videosamtal! Skype funkar inte riktigt lika bra om man vill använda webbkameran också. I alla fall inte för mig. Så anyway, jag höll henne upp lite sådär. Vad säger ni när jag säger att hon fick tre timmars sömn? Eller jag gav henne fem, men hon använde bara tre av dem. Sötisunge. ;) Men vissa smällar får man ta säger jag bara, JAG SITTER JU PÅ ANDRA SIDAN JORDEN! PRATA MED MIG PEOPLE! Haha, nej men det är alltid så trevligt att prata med folk där hemma. :)
Jag är verkligen taggad för thanksgiving! Jag känner mig så amerikansk liksom, haha. Jag ska banne mig äta så mycket kalkon så jag storknar. Jag jag ska äta lite för alla er där hemma, vad sägs om det?

EDIT: Jag lade till det om lunchen i efterhand. jag hann inte skriva det igår.


Vardagligt

Jag har inte sa himla mycket att beratta for tillfallet. Men i mandags efter skolan sa stannade Selena och jag kvar for yearbook. Det var kul, inte sa manga dar den dagen men jag larde mig i alla fall lite hur allt fungerade. Jag tror det kommer bli kul! Varan forsta deadline ar i december tror jag det var, vi kommer nog inte ga dit varje gang, sarskilt inte eftersom Selenas basket borjar nu pa onsdag. An sa lange har jag bara en sida, utbytesstudentsidan. Surprise, huh? ;) Selena och jag har den tillsammans, sa det galler bara att komma overens. Vi far se pa det helt enkelt, haha.

Jag har fatt sa himla svart att koncentrera mig pa mina laxor. I stort satt varje kvall nar vi sitter och ska gora vara laxor sa flamsar vi bara runt istallet. Jag kanske borde skaffa mig en study hall till nasta termin, haha. Och jag har borjat tanka "ah, jag kan strunta i de dar sista talen i matten, de har betygen spelar anda ingen roll". HAHA hur bra ar det da? Men jag klarar mig ju fint anda ser det ut som. Oj, jag har ju inte berattat vad jag fick for betyg den har forsta quarten. Ska bara se om jag kan hitta pappret dar hemma nagonstans, he-he.

Folk har redan borjar julpynta! Jag ar helt serios, jag har sett tva julgranar och det har inte ens varit thanksgiving an! Jag ar verkligen en julmanniska, men det finns val en grans? Haha, vissa hus har redan massa tomtar, granar och ljusslingor framme. Lite kul sadar, jag ser verkligen fram emot en jul har borta. Allting ar sa mycket storre liksom, eller det vet jag ju inte an. Upp till bevis! ;) Men det kommer nog bli lite jobbigt att vara ifran familjen ender jul. Eller inte. Aaaah jag vet inte. :P

Nu sitter jag pa digital imaging och imorgon maste jag ha gjort en informational brochure. Det gar sadar maste jag saga, for jag glomde att ta med bilder hemifran. Det var mycket roligare med varan forra uppgift, da gjorde jag en dvd. Men jajaaaa. Det blev en liten update om i stort satt ingenting viktigt alls. Men battre an inget, eller hur? Om det blir av ikvall sa kommer jag nog ladda upp en rolig liten video ocksa. Jag har en ide som jag tror alla kommer tycka ar kul. :)

The weekend is over

Japp, så är det. Denna helgen har verkligen varit en slapparhelg. Men det är ju gött ibland också. I lördags så städade jag mitt rum. STORSTÄDADE. Verkligen sjukt stolt över mig själv. Så nu kan jag faktistk använda skrivbordet om jag skulle vilja det. Och man kan faktiskt se vilken färg min byrå har, det var inte igår måste jag säga. Mitt rum har nog inte varit såhär rent sedan jag flyttade in, he-he. Dammtorkat, dammsugit, tvättat lakan, slängt allt skräp och plockat undan allt som legat framme. Jag är så jäkla bra ibland alltså. Så när jag var klar på satt jag i Selenas och Guinnas rum och sjöng högt till My heart will go on och tittade på medans de städade, haha.
Jo, men jag ringde ju hem också. Det var släktkalas så jag passade på att ringa då så jag fick prata lite med släkten. Kusinerna, ni vet att jag saknar er så mycket. Pratade med farmor också, väldigt kul! Och vi skriver faktiskt brev till varandra nu. Det är de små detaljerna som gör det, att få ett brev kan vrkligen make my day om man säger så. Eller få vad som helst på posten från Sverige förresten. :)
Det blev inte att jag följde med ut och dansade på kvällen. Jag hade ju lovat att hjälpa till med tidningarna den här helgen så jag stannade hemma och så åt vi mac n cheese och tittade på Mamma Mia! istället. Så himla mys man kan ha det. :) Och efter filmen så gick vi upp och så fick jag mina birthday brownies. Haha, ja jag fyllde år i september men det blev bara inte av att det bakades en tårta eller något då för tiden räckte inte till. Haha, jag fick en födelsedagspresent också, en sweatshirt som det står Wisconsin på. jag blev jätteglad för den för jag hade faktiskt tänkt på det härom dagen att jag inte hade några kläder med min stat.
Jag gick och lade mig ganska tidigt, för kl. 2 så singde klockan och det var dags attgå upp. Vi körde och hämtade tidningarna atrax innan halv 3. Den rundan tar verkligen nio timmar. Men det är inte så himla jobbigt trots allt. Jag menar, vi sitter och pratar och har det kul medans vi gör det. Och efter halva tiden så stannade vi på Shell och så köpte jag kaffe och mom köpte te. När jag kom hem så var klockan 9 och av någon anledning så gick jag in på facebook en stund, hallå liksom. Men när jag väl gick upp och skulle sova i några timmar till så var det helt omöjligt. Även fast jag var trött så kunde jag bara inte sova. Jag låg där i nästan två timmar utan att somna, även om jag försökte. Jaja, what to do.

Idag söndag har varit ännu slappare, om det nu var möjligt. Det var Selenas sweet 16 idag så när jag hade vaknat så var det dags för födelsedagsfrukost: bagels och varm choklad! Dessutom hade vi värsta planen för Selena. Hon skulle få en mobil, och vi bestämde att vi skulle gömma den i hennes rum och sedan ringa till den. Det blev sjukt lyckat och Ariel och Tria fanns med på speaker phone så vi hade väldigt kul. :D Av mig fick hon en dvd som jag hade gjort i digital imaging. Jag hade lagt in lite bilder på oss tre så den ska vi nog kolla på senare. Men annars så har jag väl mest skrattat, ätit brownie och bara chillat med familjen idag. Haha, alldeles nyss så skulle vi sätta oss och göra våra läxor, men det var näst intill omöjligt. Vi kunde bara inte fokusera utan flamsade bara runt som tre galningar. Herregud. :P Men läxa var inte ens svår och det tog en en och en halv evighet att göra den! Men jag älskar verkligen de här tjejerna, de är helt amazing. :)


Matteläxa och mjölk.

Hej

Prova nu och se om det går att titta på videoklippen som jag lade upp. Jag kollade mina inställningar på youtube så nu borde det funka. Kanske att jag måste ladda upp dem igen, tell me! :)

Friday I'm in love

Fredag, fredag, antligen fredag! Denna veckan ahde vi alltsa en hel vecka, snacka om att man ar bortskamd nu efter nagra korta veckor och early releases. Men jag overlevde ju, vilket kanns ganska skont. Jag kan ju ta och beratta vad jag gjorde igar. Efter skolan sa akte Laura, Marlene och jag till mataffaren och kopte lite smatt och gott - i det har fallet ingredienser till s'mores. :) Och guess WHAT? Jag hittade Swedish pancake mix! Jag var ju bara tvungen att kopa, eller hur? :D Ska forsoka gora det nu till helgen, vill ju visa how it's done in Sweden. ;)
Anyway, sedan hamtade vi Koty hemma hos honom och sa akte vi alla hem till Laura och chillade en stund. Sedan sa hade vi en bonfire och grillade marshmallows och gjorde s'mores. S'mores ar nagot valdigt amerikanskt och va
valdigt komplicerat for de som inte vet hur man gor. Du tar tva kex, lagg en chokladbit pa det ena kexet och en grillad marshmallow pa den andra. Sedan sa lagger du ihop dem och tar en stor tugga. Som sagt, vissa har lite problem med att gora allt i ratt ordning. Men man lar sig efter ett tag. (jag var en aning ironisk dar pa slutet, just so you know.)
Efter the bonfire sa gick viin och kollade pa filmen Ghosts of Girlfriends Past. Jag hade satt trailern for den och tyckte att den verkade rolig, vilket den var ocksa. Handlingen var val lite weird, men anda underhallande. :) Vi hade ocksa en liten pingisturnering, och jag var riktigt bra om jag far saga det sjalv. Laura korde oss hem vid 21-tiden. Kul hade vi i alla fall! :)
Nu ar jag redo for helg, blir nog movie night med en kompis ikvall och imorgon sa vill Alyssa, Marlene och jag verkligen ga ut och dansa i Green Bay. Det ar en nattklubb som har teenage night och vi ar verkligen sa himla taggade. MEN. Jag har lovat att hjalpa till att dela ut tidningar pa sondag morgon. Kanns ju inte jattelockande att komma hem vid midnatt och sedan ut med tidningarna vid 2-3. Vi far se hur det blir.


Inbjudan?

Jag har ingen aning om varfor det inte gar att titta pa mina videos. Och jag har ingen aning om hur man fixar det heller, just great, isn't it? What to do now? Ingen aning. Far val leta runt har lite. Men det gick att titta pa latarna som jag lade upp, eller hur? Alltihop ar ju fran youtube sa jag vet inte vad det ar for fel. Men sedan sa ar jag ju inte sa teknisk heller. Oh well.

Veterans Day

Japp, idag var det Veterans Day, och för er som inte det det så är väl det den mest patriotiska dagen på hela året här borta. Eller nej, 4 juli är väl en aning mer kanske. Men ni fattar grejen. Hela dagen går i alla fall ut på att hedra alla soldater i landet, och inte minst de som kämpade i Andra Världskriget och Vietnam, typ. Efter 2nd hour så blev alla kallade till sina advisor groups en stund innan vi alla gick till the gym där alla barn från middle school redan var samlade. När alla hade satt sig så började alla som var med i band spela pampig musik och så komemr det in massa gubbar som tydligen hade varit med i armén, marinen, air force eller något annat. Ganska gulligt ändå. :) Och så hölls det några tal, pappan till en tjej här på skolan höll ett tal om att vara med i armén. Och herregud, det var så himla känslosamt. Han pratade om hur svårt det är för familjerna som stannat kvar och hur otroligt stolt han är över sin dotter. Jag tror knappast att det var någon där som inte blev berörd. Särskilt inte när du hör att han gråter och ser att hans dotter gråter.
Vi i kören skulle skulle egentligen ha sjungt, men våran lärares mamma dog nu i helgen så hon har inte varit i skolan denna veckan så det blev helt enkelt inställt. Synd, för jag såg faktiskt fram emot att sjunga. Men men, jag har väl julkonserten att se fram emot. :) Sedan presenterade de alla de gamla gubbarna och det var faktiskt ganska mäktigt att de alla hade kämpat för sitt land en gång (Åh gud, börjar jag bli lite väl patriotisk här borta? Det här landet påverkar dig mer än vad du tror).



Jag var lite uttråkad under US History i morse. Enjoy! ;)




Ännu en liten film från i morse innan vi gick till the assembly.


The Veteran Assembly.

Kratta löv

Ja nu är det väl ändå hög tid för en liten uppdatering kan jag tänka mig. I fredags så slutade vi ju som sagt skolan 11.45, så då åkte Selena, Alyssa, Marlene och jag hem till oss och krattade löv, hehe. Jag skojar inte, i stort sätt hela Oconto krattar löv denna helgen. Men i alla fall, vi tänkte ju åka och shoppa i Green Bay också, men det blev inte så. Våran skjuts svek oss i sista minuten, haha. Men det gjorde inte så mycket för kl. 19 så var det dags för the fall play som the drama club satte upp. Den hette "You're a good man, Charlie Brown". Eller det var ju egentligen en musikal, så det var lite kul sådär. :) Jag funderar på att gå med i drama club till våren och jobba bakom scenen på något sätt, det låter i alla fall kul. :)

Lördag, jo Alyssa väckte mig kl. 8.30 med sin glada stämma och frågade om vi ville åka och shoppa idag istället. Jag tror inte jag var riktigt vaken men jag tror jag fick fram att jag skulle smsa henne om en liten stund. Jag släpade mig ner för trappan och frågade om det gick bra, sedan smsade jag tillbaka och då sa hom att de skulle hämta mig runt 9.30. Ooops! Snabbt in i duschen och sedan göra mig i ordning och äta frukost. Men jag hann minsann! Så vi åkte hela vägen till Neenah hem till Alyssas mamma och så körde hon oss sedan till ett stort köpcenter i Appleton som heter Fox River Mall där vi spenaderade ett par timmar. Härligt med lite shopping ibland, eller hur? ;) Vid 4 så åkte vi tillbaka till Alyssas mammas hus och åt och kollade lite på tv innan hennes pappa hämtade oss och körde oss tillbaka till Oconto. Då åkte jag och bowlade med Koty, Michael, Blake och Kotys lillebror Casey. Vi hade jättekul och jag hade inte bowlat på hur länge som helst. Jag började grymt med en strike men sedan gick det nästan bara sämre allt eftersom, haha. I början låg jag i topp med Blake, men sedan gick det ju sämre som sagt. Jag kom trea, men inte så dåligt ändå. :)

Idag, söndag, så sov jag ut ordentligt. Och större delen av dagen spenderades åt att ratta löv. Inte sådär jätte exciting, men what to do. Någon måste ju göra det också. På kvällen så tände vi en bonfire i trädgården och så grillade vi korv med bröd. Hur mysigt som helst var det, och efter det så gick vi alla in och kollade på film. Mom hyrde 17 again för hon hittade inte den filmen vi egentligen ville se. Så det var tredje gången jag såg den filmen sedan i somras. Härliga tider, haha. ;) Smart av mig att glömma den läxan som jag hade över helgen i skolan, så den kan jag inte göra heller, he-he. Oh, jag ringde Anna idag också, hon fyller år imorgon (eller för Sverige så är det ju idag) så jag tänkte att man får väl ta och sjunga lite för henne. :) Nej, men det var verkligen jättekul att prata med henne. Känndes inte alls konstigt trots att det var så länge sedan. Och jag ahr ju faktiskt varit borta i en tredjedel redan, time flies säger jag bara. Och självklart så pratade jag med familjen också, alltid lika kul! :)


The fall play.

Jag bara rullar fram

Elle ja, jag kom bara att tanka pa den laten, "vem kan stoppa mig nar jag bara rullar fram..." Riktigt bra maste jag saga. :)

Anyway, har hander det val inte sadar jattemycket kanske, det ar val darfor jag inte har skrivit pa nagra dagar nu. Men jag kan ju beratta lite smatt om det somhar hant denna veckan. I mandags tror jag det var sa akte Alyssa, Marlene och jag till Kaley A's efter skolan och kopte glass. Det ar verkligen farligt gott dar, och inte sa varst dyrt heller. Sant gillar vi. :) Vi hade t'nkt sitta ute pa nagra bankar vid Oconto river och ata, men det var en aning kallt maste jag saga sa vi satte oss i Alyssa's bil istallet. Sedan sa satt vi och pratade hur lange som helst tills min mobil ringde. Det var Guinna som undrade var jag var. Jag hade ju bara sagt att jag skulle aka och kopa glass. Vi tappade helt bort tiden och satt dar i 2-3 timmar. He-he. Men mys var det i alla fall.

I tisdags sa hande det val inte heller sa mycket egentligen, forutom att jag spenderade nastan 12 timmar i skolan. Det ar inte varje dag alltsa. :P Efter skolan sa stannade Alyssa, Marlene och jag kvar och jobbade med vara arbeten i digital imaging, sa vi chillade lite och gick och snackade med Mr. Pearson och lite sadar och helt plotsligt sa var klockan 17. Vi hann klart med arbeterna i alla fall. Sa de akte hem och jag gick in till biblioteket dar Guinna satt och jobbade med nagot skolarbete ocksa. Hon behovde anvanda skolans datorer sa hon kom till the high school nar hon slutade skolan. Mom hade akt och hamtat Selena som var pa open gym inf;r basket sasongen. Open gym betyder att vem som helst kan komma till idrottshallen och trana basket. Det ar open gym varje dag efter skolan hela denna veckan. Anyway, de kom tillbaka vid 17.30 tror jag och da hade de med sig mackor fran Subway. Vi kunde inte aka hem innan Guinna var klar, sa det blev middag i biblioteket, haha. :P De hade med sig kakor ocksa sa dar slank det val ner nagra kanske. Sa vi satt dar och gjorde vara laxor tills Guinna var klar vid 18.30. Och da ANTLIGEN akte vi hem. :P Man har val nagra formander nar mom jobbar i biblioteket. Vi var nastan ensamma i skolan nar vi akte hem. Sa om vi hade stannat i 1,5 timme till sa skulle jag ha varit dar i 12 timmar. Ooops. :P

Nu har jag franska lektion och vi jobbar med nagot arbete om Paris. Jag gor ett litet quiz i PowerPoint, kanns ju lagom seriost, men jag klagar inte. :P Vi har  en vikarie onsdag-fredag denna veckan och alla franskalektioner installda mandag-onsdag nasta vecka. GOTT! Jag orkar namligen inte med min franskalarare. Sa fram tills onsdag nasta vecka sa ska vi jobba med vara arbeten. Jag har en liten liten kansla av att jag kommer vara ute i sista minuten med aven det har arbetet.  Men so what, jag ar van. ;)
Imorgon slutar vi skolan 11.45, alltsa vid lunch. Jag ar taggad, kanske blir det shopping i Green Bay innan the fall play pa kvallen. Men Alyssa vill inte kora in till Green Bay med hennes bil sa vi kanske far ragga upp nagon som kan kora oss. Hehe. :P


En bild vi gjorde i digital imaging. Har inte sadar jatteroliga bilder pa skolans dator. :P

Watcha Say

Iäm sorry guys. Jag visade er helt fel version av den förra låten. Det var ju en dålig rap version som inte allsvar särskilt bra.Det här är den riktiga låten som spelas på radion och den är GRYM. You gotta love it. :)


Taking Back Sunday

I fredags var jag på konsert med Taking Back Sunday och det var freakin amazing! Det var så himla häftigt, för gissa vem som stod längst fram och hängde på staketet där framme? JAG! Jag var så nära att jag nästan rörde vid sångaren några gånger. Men jag måste erkänna att jag hade lite svårt att andas där ibland när alla tryckte sig fram. Men vad gör man inte liksom. ;) Anyway, så det var Allyssa, Koty och jag som drog in till Green Bay för att se konserten och Laura skulle möta oss där sedan. Vi kom till klubben vid 17 så vi ställde oss i kön. Vi stod ute och väntade tills kl. 18 då de släppte in. Vi var ganska tidiga så vi hamnade inte långt från staketet där framme. Men allt eftersom tiden gick så kom vi närmre och närmre. Till slut så lyckades jag tränga mig fram hela vägen. Victroy! Vad kan jag säga, I'm just tahat good. De andra kom inte hela vägen fram, utan de fick stå och trycka bakom mig. Bokstavligt talat.

Kl. 19 så kom första bandet upp på scenen. Jag kommer inte ihåg vad de hette men de var ganska bra ändå. Nästa band var Fun. De var riktigt bra faktiskt! Sjukt coola i vilket fall, deras kläder var ju bara så snygga. Just saying. Sedan var det dags för Anberlin. Jag hade aldrig hört dem förut, men det var jag ju nästan ensam om kändes det som. Vilket jäkla tryck det var på lilla mig där framme säger jag bara, haha. :P De var ganska bra, men jag föredrog nog ändå Fun. Och seeeen var det äntligen dags för Taking Back Sunday! Vilket drag det var på publiken. Sjukt häftig känsla att stå så nära dem ändå. Jag menar, det är ju ett band som inte skulle komma till Sverige och även om de gjorde det så skulle de inte komma till Göteborg. Jag blev dock lite ledsen att de inte spelade Twenty Twenty Surgery. Så himla bra låt som antagligen är helt underbar live. Men de spelade många andra bra låtar så jag är nöjd. :) Många bilder blev det och jag spelade in My Blue Heaven och Cute Without The 'E'. Det är nästan mer skrik från publiken än musik, men jag hoppas ni klarar er ändå. Jag laddade upp My Blue Heaven för er, men mest för Anna tror jag. ;)

I lördags var det halloween, och självklart firas det stort här. Alla hus är pyntade så det smäller om det. Och vad gör man på halloween? Trick or treating såklart! Ska man göra det någonstans så ska man göra det här, right? :) Vi var en liten grupp som gick. Marlene, Alyssa och jag var tre skurkar. Precis som vi var på halloweenfesten för ett tag sedan. Sedan gick Laura och Koty med oss också. EN aning kallt var det, men vad gör man inte för godis? Vi kände oss ganska gamla när vi såg alla små barn som gick runt bland husen. Ja, vi var ju de äldsta som gick i Oconto, that's for sure. :P Men godis fick vi. Vid 17-18 så åkte Alyssa, Marlene och jag hem till Ashley som skulle ha en birthday sleepover. Vi var väl runt tio tjejer kanske, hur kul som helst. Det är verkligen en grymt härlig grupp, haha. Vi hade hur kul som helst och det var verkligen. I love America! Men jag har nog aldrig ätit så mycket socker under 24 timmar förrut. Herre-gud.



RSS 2.0