Apple som i Appleton

Da var det dags igen att tanka tillbaka pa veckan och forsoka komma ihag vad jag har haft for mig, hehe. Jo just det, i tisdags sa bytte jag fran softball till track & field istallet. Softball var kul, men lite for avancerat for nagon som aldrig har spelat forrut. Jag ar anda glad att jag provade pa sa jag vet vad det handlar om i alla fall. Sa nu ar jag i track ja, i langdistans narmare bestamt. Inte for att jag ar bra pa att springa eller sa, men jag gor det for traningen. Jag skojar inte nar jag sager att jag ar typ dod efter uppvarmningen. Och tydligen sa behover man inte vara med pa vara meets och tavla utan man kan ga pa preactice bara, vilket jag valde att gora. Det ar verkligen jobbigt, men jag ska halla mig kvar och jag vill se resultat! Haha. Efter practice sa gick Marlene och jag och solade solarium. Prom narmnar ju sig sa det ar kanske bast att man satter fart, sarskilt med mitt pigment... Det tar en och en halv evighet innan jag ser resultat sa det ar ju kul. :P Men nu har jag kopt 12 solningar eller vad man sager, sa jag kan ga dit 12 ganger. Jag tror verkligen inte att jag kommer ga dit sa manga ganger, men de hade ett erbjudande sa jag tankte "ja men det ar val lika bra". Sa vi far se hur det blir med det.

I onsdags kommer jag inte ihag att jag gjorde nagot speciellt efter practice, forutom att chilla och titta pa en film. Jag har typ aldrig laxor med hem sa det ar asgott. Har i stort satt bara mattelaxa och den gor jag snabbt i study hall. jg kommer vara sa dalig pa att gora laxor och allt som har med skola att gora nar jag kommer hem, haha. Men den dagen, den sorgen. ;) I torsdags efter practice sa akte vi och solade igen, denna gangen var det Alyssa, Marlene och jag. Efter det sa akte vi hem till oss, at lite och packade och sedan akte vi till mataffaren och kopte gronsaker och dipp! Duktigt varre eller? Vi blev bara sa hemskt sugna pa det och da ska man ju inte klaga. Efter det sa akte vi hem till Alyssa och gjorde smoothies och tittade pa en film. Manga harliga skratt senare sa slackte vi lampan och forsokte somna. Inte allt for svart for i alla fall jag var helt slutkord av nagon anledning. Galet trott!
Vi vaknade vid 9 tror jag och sa bakade vi muffins till frukost (dar rok iden om att vara nyttiga) och lite gronsaker fran kvallen innan. Hann aven prata med underbara Anna en liten stund medans vi at frukost. Himla kul maste jag saga! Kanns anda inte som att man ar pa andra sidan jorden. :) Sedan var det bara att gora sig i ordning och hoppa in i Alyssas bil for nu var det dags for shopping! Vi akte till Appleton som ligger ca. en timme fran Oconto dar de har ett sjukt stort kopcentrum. De ar nog tredje gangen jag ar dar nu och det ar jattekul. Och bilfarden det var ocksa jattekul, vi spelade musik fran min iPod pa hogsta volym och sjong allt vad vi kunde till The Killers - Mr. Brightside och Teddybears Stockholm - Hiphopper. Sa himla harligt! Sa jag fick gjort en hel del shopping igen. De har bland annat en Forever 21 dar sa dit gick vi ju salvklart. Kopte lite allt mojligt dar, ett par jeans fran American Eagle och lite smatt och gott fran Victoria's Secret. Det var allt for dagen, men allvarligt talat people. Hur ska jag fa hem allt?! Jag har verkligen ingen aning. Jag tror att det dar var sista gangen som jag var och shoppade pa riktigt till mig sjalv nu. Fran och med nu ska jag bara kopa sadant som jag verklgien behover. Punkt. Sadant brukar ju vara lattare sagt an gjort i och for sig, men jag ska verkligen forsoka. Kort och gott sa kan jag ju saga att det var en jattebra dag. Vi korde runt i Neenah, som ligger alldeles bredvid Appleton, och sa visade Alyssa oss runt, for hon bodde dar forrut. Jag kom hem igen mycket glad oc nojd. Nu ar det dags for mig att lagga mig i sangen och titta pa Heroes. Hasta la vista!








Kommentarer
Postat av: Marianne

Här har vi firat påsk. Vi pratade om gamla minnen när papporna gömde äggen och ni fick leta efter dem i trädgården. Vi försökte elda, men riset har legat för länge under snön så det brann inget vidare. Men vi får en fin Valborgsbrasa istället. Ha det bäst! Kram Marianne

2010-04-04 @ 11:53:01
Postat av: Pappa

En vecka utan dator i Idre. Saknat Dig och din blogg otroligt. Glad Påsk Linnéa. Ringer i kväll.

PS Hela Idré hälsade till Dig.

2010-04-05 @ 09:20:09
Postat av: mamma

Hej älskling. Vi är hemma från Idre nu, jag ringde i går kväll men ingen var hemma hos Er. Vi kan väl höras så fort Du får tid?? vi har haft en härlig vecka igen Du vet hur det är. <3<3<3<

love you mamma

2010-04-05 @ 11:03:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0