Birthdays

I fredags sa hade vi ingen skola, och da hade vi aven en Senoir Ski Day planerad. Sa alla seniors som ville aka skidor fick skriva upp sig och sa akte vi fran skolan vid 7 pa morgonen. Stallet som vi skulle till hette Pine Mountain och lag uppe i Michigan. Det tog ungefar 1,5 timme att aka dit, sjalvklart i en gul skolbuss! Vi var dock bara 12 senoirs som akte dit, plus varan larare Ms. Nichols som ar mentor for varan seniorklass i ar. Nar vi kom dit sa fick vi skodor och snowboards och sa bar det ut i backarna! Eller der var val kanske inte sa mycket att skryta med, for det fanns nog bara 4 backar varav endast en ansags vara svart. Det ansag inte jag ska jag saga, snarare bla, och rod pa vissa stallen. Backarna var dessutom sa korta att men var nere pa 10 sekunder. Men jag ar anda valdigt npjd med dagen och jag ar glad ar glad att jag akte. For varje gang jag aker sa inser jag ur mycket jag alskar det!Vi akte fram tills 11.30 och da fick vi fri lunch innan vi drog ut i baken nagra timmar till. Vi hade jattekul den dagen forutom att tva av killarna ramlade och fick hjarnskakning. Den ena mer allvarligt an den andra. En av killarna kom nte ihag nagonting fran dagen, han tappade i stort satt minnet. Ganska roligt att sitta och lyssna pa allt han sa dock. :P Men efter lunch sa akte han till sjukhuset dar vi hamtade upp honom med bussen innan vi akte hem. Han madde battre men var fortfarande ganska borta. :P
Nar vi kom hem till Oconto sa korde Katie oss hem. Da at vi lite och sadan akte Marlene och jag hem till Katie dar hon och Abbey var och vi bakade brownies och tittade pa Saw 6 och Paranormal Activity. Den senare var verkligen en av de laskrigaste filmerna jag har sett! Under vissa delar sa vagrade jag att titta pa tv:n till och med. Och Saw 6 var nog helt seruost den acklgaste filmen jag har sett. Hekt sjuk verkligen. Kansliga tittare varnas!

Idag sa sov Marlene och jag tills kl. 12 eftersom vi stannade uppe och pratade tills ganska sent natten innan, hehe. Efter det sa at vi frukost och gjorde lite chores. Sedan sa borjade vi gora oss i ordning och duscha och grejer och vid 15 sa akte vi till Brother's Three, en restaurang har i Oconto, dar startade Janes och Emilys fodelsedagsfirande. Vi var 12 tejer och 2 killar, det var kul, vi at pizza och skojade runt. Efter det sa akte vi alla hem till Alyssa och at massa gott som hon hade bakat. Hela koksbordet var fullt med bakverk och chips och grejer! Da slangde vi oss alla i sffor och pa golvet med filtar och sa tittade vi pa The Hangover. Verkligen en helt fantastiskt rolig film! Vi kan sitta och citera den hur lange som helst! :D Vid 20-tiden sa drog vi in till Green Bay for att bowla, men nar vi hade statt i ko i en timme (!) sa visade det sig att det var sa fullt att de inte skulle finnas nagra lediga banor tills kl. 23.30. Vi kande inte for att sta dar och vanta annu langre sa vi akte till Walmart och lekte runt dar lite. Kollade unt och provade klader och sa. Det ar verkligen det folk gor har nar de har tid att sla ihjal, de aker till Walmart och provar cyklarna som de har dar inne eller har svartfight eller nagot annat roligt! Vi akte tillbaka vid 22-tiden och fick banorna en halvtimme senare. Sa det blev att vi fick bowla i 1,5 timme. Efter det sa akte vi hem till Alyssa igen och at mer pizza och brownies och grejer igen. Denna gangen sa satte vi pa The Ugly Truth. Ganska film anda. Liksom forra gangen vi hade en sleep over sa var malet att stanna uppe hela natten. Jag ar den enda som lyckades pa riktigt, for alla somnade till nu pa morgonen medans jag sitter har med datorn. Kande att jag lika garna kunde forsoka fa konakt med folk dar hemma medans vi ar uppe samtidigt.

Men nu ar jag verkligen trott. Kanske man ska ta sig en liten tupplur anda. Det ar ju trots allt morgon redan. Och oh, senare idag sa ska vi nog basta. Om vi kanner for det vill saga. Vi far se, vi far se. Vi har lite bilder och videor som vi tog med Marlenes kamera som jag ska forsoka visa er sa snart som mojligt.


Pa bussen innan skidakning.


Kul i liften!


Scandinavians do it better!


Pa vag upp i liften.


De seniors som akte skidor.


Livet leker!


Mitt i backen.

Forklarar mig

Jag glomde lagga till det i forra inlagget. Men rubriken hangde val kanske inte riktigt ihop med inlagget. Romeo and Juliet ar bara en lat som jag ar helt beroende av just nu. Det ar den enda laten som jag  har lyssnat pa de senaste dagarna. Jag ska se till att lagga in en video i det har inlagget nar jag kommer hem.
Nu sitter jag i digital graphic design och varat nya project dar vi ska trycka en bild pa en t-shirt. Jag ar super excited! Haha.
Det snoar som sjutton har nu. Har snoat hela dagen, jag hoppas att vi slutar skolan vid 1 pa grund av all sno pa vagarna, men jag tvivlar. Tydligen sa kravs det betydligt mer an det har. Men man kan ju alltid hoppas. :)
Efter skolan sa ska Marlene, Guinna och jag ga till gymmet och trana. Det kanns behovligt kanner jag. :P


Det har ar Alla Hjartans Dag-kortet som jag gjorde till Marlene i digital graphic design.


Romeo & Juliet

Ohoj kamrater. I veckan hande det val inte sa mycket som ar vart att beratta. Men i fredags efter skolan sa akte Laura, Marlene och jag till Marinette och shoppade lite. Laura kopte present till hennes pojkvan infor Alla Hjartans Dag och lite sa. Jag kopte lite smink och pyjamasbyxor med cupcakes pa! Hur underbart ar inte det da? Nastan lite underbart som pyjamasbyxor medpingviner pa. Jag letar fortfarande.
Jag har aldrig sett det i Sverige, men vi gick in i en affar dar ALLT kostade 1 dollar. ALLT. Hur galet ar inte det da? Dessutom sa hade de nastan allt som man kan tanka sig. Sa vi kollade runt dar en stund, jag och Marlene helt facinerade. Haha. :P Laura kopte i alla fall var sin Alla Hjartans Da-ballong till oss! Haha sa vi gick runt inne i kopcentret med vara ballonger flygande strax bakom oss, haha. Men kul hade vi at det i alla fall. :P
Sedan akte vi hem till Laura och chillade och at lite. Vi fastnade framfor en film och tittade lite pa den. Sedan sa rakade Lauras lillebror Ricky gora sonder min ballong! Men det var ganska kul anda, for vi svalde heliumluften istallet. Haha jag hade faktiskt aldrig gjordt det forrut men gud vad kul man kan ha med det! Helt sjukt kul! Hahaha! Kommer nog kopa en till snart bara for att liksom. Ska forsoka filma det ocksa sa att ni kan se. :P
Vid 19 i fredags sa akte vi till skolan och kollade pa varsitykillarnas basketmatch. Och vilken match! Detta var dessutom en viktig match sa hela idrottshallen var full av folk! Det var i stort satt jamnt genom hela matchen, men det slutade med att vi vann! Sjukt harlig kansla, jag hade inte skrikit pa nagon match har innan, men da kunde man liksom inte lata bli. Alla var galet insatta i spelet och stod och skrek och heljade. Grymt harlig kansla var det i alla fall. :)Efter matchen sa akte Marlene, Laura, Marissa och jag hem till Laura igen. Dar tittade vi pa Mean Girls och gottade oss med brownies och grejer. Mean Girls har blivit som en klassiker nu. Marlene och jag citerar den konstant och nar vi val har borjat sa gar det inte att fa stopp (stavas stopp med tva p pa svenska?) pa oss. :P
I lordags tog vi det ganska lugnt har hemma. Vi hyrde Port Grad och kollade pa den midans vi at svenska kanelbullar. Efter filmen sa ringde Claire och Kelly och fragade om vi ville aka med dem till Marinette och titta pa Valentine's Day pa bio. Och vi hade unjefar... 5 minuter pa oss att gora oss i ordning! Det var bara att slanga pa oss lite klader och in i bilen. Men da tyckte bilen att det var ett perfekt lage att inte starta. Det tyckte inte vi. Och vi provade flera ganger men den vagrade. Sa vi ringde till morfar som bor 500 meter harifran och fragade om han kunde kora oss in till stan. Visst kunde han det, men anda sa provade vi att starta bilen igen, och sjlavklart sa gick den igang da. Sa nar morfar kom hit sa kande vi oss jattedumma, men han skrattade mest. Sa vi skyndade ivag och motte Kally och Claire hemma hos Kelly. Sa akte vi till Marinette och stannade forst till vid Wal Mart och kopte lite godis och sedan fortsatte vi mot biografen som lag alldeles bredvid. Tank vad underbart det hade varit om man hade bott alldeles brevid Wal Mart. Jag hade varit i himlen! De har varkligen allt. Skojar inte.
Idag sondag sa har jag inte gjort nagonting i stort satt. Vi tankte ga och trana pa gymmet har men vi ska gora det imorgon efter skolan istallet. Sa jag har pratat med familjen och chattat med lite manniskor fran Sverige. Det blir inte av allt for ofta for min del. :)


Helgen

Sitter och har digital graphic design nu 5th hour. Det ar bara snack just nu, innan han startar upp ett nytt projekt. I fredags sa akte vi hem efter skolan och vid 18 sa akte vi och tittade pa Selenas basketmatch nar hon spelade med jv. Vi stannade kvar en stund nar varsity spelde ocksa men vid 20 sa akte Marlene, Alyssa och jag hem till oss och gjorde oss i ordning lite. Vid 21 sa akte vi igen, vi stannade till och kopte kaffe och sedan vidare till Green Bay. Dar motte vi upp en hel bunt med manninskor fran skolan och nagra fran Green bay och bowlade. Kul var det! Jag spelade ganska bra, men det var kul att bara hanga med nytt folk som man vanligtvis inte pratar med i skolan. Men eftersom jag numera har curfew vid midnatt sa kunde vi bara stanna tills 23.30. Vi hade sa himla garna velat stanna langre, men det ar inte lont att komma hem for sent. Alyssa skulle sova over hos oss sa vi vakte alla hem och tittade pa Happy Feet innan vi somnade. Eller arligt talat sa somnade Malrene och jag efter unjefar 10 minuter. Men det var anda mysigt.

Pa lordagensa vaknade vi vid 10-tiden tror jag. Men vi bestamde oss for att kolla pa School of Rock innan vi gick upp. Sagt och gjort. Sedan gick vi upp och at frukost och da fick jag ett sms fran Ciara att filmen som vi skulle se pa bio (Dear John, UNDERBAR film!) borjade inom en timme! Sa vi hade 15 minuter pa oss att kla pa oss och sminka oss fick vi gora i bilen. For det tar 30-40 min att kora till Marinette. Men Alyssa ar lite vimsig av sig och kor garna vilse. Sa vi haller utkik efter ett Wal Mart for det ar dar vi skulle svanga och helt plotsligt sa ser vi en skylt som sager Valkommen till Michigan. WHAT?! Vi bor valdigt nara gransen sa det ar bara en bro mellan staterna, men det var lite ovantat! Sa det var bara att vanda igen och kora tillbaka. Vi hittade det tillslut och sprang in och kopte biljetter och sprang in i salongen. Vi hann faktiskt! men det var precis innan filmen borjade. :P Filmen var verkligen sjukt bra, en ny favoritfilm tror jag bestamt. En film som man latt ser om och om igen. :) Vi sag filmen med Ciara, Emily och Clair och efterat sa akte vi alla sex och at innan vi akte hem. Lyckad dag den med! :)



Heh. Ja det har var ju nagra av de forsta uppgifterna som vi har gjort i digital graphic design. RESPEKT.


Welcome to the jungle

Haha, nu har det nastan gatt en vecka sedan sophmore dance och det kanske ar dags att beratta lite hur det var. Det var inte alls lika uppklatt som homecoming eller sa, utan jeans och en fin topp var alldeles utmarkt. Forst pa dagen sa chillade vi hemma, Marlene och jag sag pa en valdigt lame film som hette Pretty Funny People. Helt okej film, men sarskilt sevard var den nag inte anda. Anywaaay. Vi gjorde oss i ordning tillsammans, plattade har, sminakde oss och allt annat som maste fixas. Kul var det i alla fall! Varfor klar man inte upp sig oftare? Det ar ju jatteroligt! Ashley och tjejerna skulle hamta upp oss vid 18.30 och innan det sa tog vi lite bilder pa Marlene, Selena och mig. Bilderna blev faktiskt jattebra, harliga minnen med de tjejerna! De hamtade i alla fall upp oss och sa akte vi till kinesrestaurangen har i Oconto, happy garden heter den, YUM! Det var Jane, Emily, Kelly, clair, Alyssa, Ciara, Ashely, Marlene och jag. Selena kunde inte komma for hon skulle dekorera matsalen infor dansen. Vid 20-tiden sa akte vi till skolan och vi kom helt perfekt till att de oppnade dorrarna. Dansen var riktigt rolig, musiken kunde ha varit lite battre, det var i stort satt bara radiomusik som inte var det basta att dansa till, men what to do. :P Kul hade vi i alla fall och vi dansade tills klockan 23 da vi var alldeles slut. Men jag hade inte sagt nej till en timme till!

Sedan sa korde Ashely Selena, Marlene och mig hem och sa hamtade vi vara saker som vi behovde for en sleep over. Den har gangen var det Selena, Marlene, Jane, Ciara, Emily, Brittany, Alyssa, Ashley och jag. Vi hade roligt som vanligt och vi stannade uppe till kl. 5 och pratade, men sedan sa borjade nastan alla bli trotta och fler och fler ville slacka ljuset och sova nagra timmar, men Alyssa och jag bestamde oss for att vi inte skulle somna! Sa vi dygnade (ni har ingen aning om hur lang tid det tog for mig att komma pa det ordet nu. Jag tappar min svenska!) men kunde inte vara tysta sa alla var jatteirriterade pa oss nar vi inte kunde sluta prata, aven om vi verkligen forsokte viska. Sa vid 8-9 sa vagade vi borja vacka de andra, och da borjade ju vi bli trotta. Sedan sa korde Alyssa oss hem och da ringde jag hem till familjen, hur trott som helst. Hoppas jag inte lat allt for grinig. :P Sedan sa somnade jag och hade bara tankt ta en liten nap, men den blev langre an vad jag trodde sa jag som i 5-6 timmar. Holy cow. :P Men det var anda inga storre problem att somna pa kvallen, jag var ju lite efter i dygnsrytmen. :P Det blev en chill dag i alla fall. :)
har kommer antligen lite bilder, fick lana fran Marlene eftersom jag fortfarande inte har nagon. Enjoy!


Marlene och jag nar vi gjorde oss i ordning.


Innan det bar av till dansen.


Vilka linslusar!


Vi gick ut och at innan vi shakade loss.


Random folk.


Selena och jag!


Girls!


Ciara, Alyssa och jag.

RSS 2.0