Ett mail i inkorgen

Yes, när jag kom hem idag så låg det allt ett litet mail i inkorgen och väntade på mig. Dessvärre så var det inte från min host mom, men det var från Ann, min IEC. Vi har mailat några gånger nu och hon verkar jättesnäll.

Och WEEEI! Jag ska bli senior! Känner verkligen så himla roligt att jag ska få vara med på graduation ceremony och allt. Hallå, cap and gown?! :D Lite synd är det bara att min skola inte har något girl's tennis team, vilket betyder att jag måste prova på något helt nytt. Lite kul det med i och för sig. Jag funderar lite på cross country, trots att springa inte är det roligaste jag vet, hehe. Vi får se var det blir helt enkelt.


Kommentarer
Postat av: Anna

Alltså jag är så avundsjuk på att du blir senior!! Jag vill också!

2009-05-12 @ 11:32:57
URL: http://annigt.wordpress.com
Postat av: Anna

Förstår verkligen det. Cap and gown är ju typ the ultimate dream! Jag ska fan försöka smöra mig till att bli senior, vem kan motstå ett par blåa, svenska, hundvalpsögon? (A)

Ja jag hoppas också det, men jag vet ju att det var en tjej som var utbytesstudent där för typ.. fyra år sen? Hoppas de fortfarande tar emot iaf. :D

Jag tror din mommy kommer svara snart, hon kanske är upptagen med den nya grodyngelskullen. ;) nej gud det där var taskigt. hon svarar snart!

2009-05-12 @ 11:59:01
URL: http://annigt.wordpress.com
Postat av: Anna

Jag ber om ursäkt. I crossed the line.

2009-05-12 @ 12:26:29
URL: http://annigt.wordpress.com
Postat av: N

fy vad kul att vara senior. ultimata drömmen att vara med om high school graduation!

2009-05-28 @ 23:41:35
URL: http://the-real-truth-about-me.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0