Solo & Ensemble

Jag tankte ta och beratta lite om denna helgen. Ariel och Tria kom hem i fradags, Ariel har ledigt i en vecka men Tria ar bara hemma for helgen. Igar sa var vi pa nagot som heter Solo & Ensemble Festival. Det ar i Oconto Falls, ca. 20 minuter harifran, och dar upptrader man inom musik eller vad man nu kan saga. Jag till exempal skulle upptrada med en duett, en trio, en trippeltrio, en chamber choir och swing choir. Man upptrader framfor en jury (som visade sig vara bara en person). Det finns tre klasser som man kan upptrada i; A, B och C dar A ar bast. Nar du har upptratt sa blir du rankad fran 1-5 dar 1 ar bast. Om du tavlar i klass A och far en 1 sa kan du aven fa en stjarna, och da gar du vidare till state och far tavla i Green Bay senare i var. Forst ut for mig var min och Selenas duett kl. 8:36. Det gick riktigt bra och vi gick vidare till state! Sa himla kul! Vid 9:42 sa var det dags for Selenas, Guinnas och min trio, det gick ocksa valdigt bra och den laten ar valdigt rolig att sjunga. :) Vi var tvugna att sjunga i klass C eftersom Guinna fortfarande gar i middle school och vi andra i high school. Men vi fick en 1 och det ar ju sa bra som det gar. :) Sedan fick jag springa till mitt nasta upptradande som var en trippeltrio fran chamber choir. Det gick helt okej, jag tyckte att vi gjorde bra ifran oss, men det slutade med en 2. Egentligen sa ar det nastan ingen som far under 3 fran vad jag har hort. Efter det sa hade jag ett langt mellanrum innan mitt nasta upptradande. Sa vi gick runt och lyssnade pa andra som upptradde och at lite lunch. Men vid 12:15 sa var det dags igen for chamber choir. Jag tyckte aven det gick valdigt bra och det visade sig att vi fick en 1 ocksa! Inte state for oss, men jag ar nojd. Direkt efter det sa var det bara att springa och byta om infor swing choir och upp pa scenen igen. Jag alskar swing choir! Sa himla roligt! Och vi gjorde jattebra ifran oss och jag ar supernojd. Och det visade sig att vi gick till state ocksa! Grymt kul verkligen! Galet rolig dag!

Nar alla var klara med deras upptradanden sa akte vi in till Green Bay dar Ariel skulle raka av sig haret for att stodja barncancer. Jag fattar inte hur hon vagade, men det ar sa typiskt Ariel att gora nagot sadant har. Hon tanker alltid pa andra. Alskar henne! Sa vi akte alla med henne som stod och det slutade med att hon sjankte bort 21 inches har. Hon ar sa underbar! Vissa kan ju se lite roliga ut med rakat har, men inte Ariel, hon har verkligen ett perfekt huvud for det. Hon blev sa sot. :) Sedan sa akte vi hem och spelade fyrmannakotte hela kvallen i stort satt. Sedan sa fargade jag Marlenes har ocksa, trots att vi gjorde det nagot annorlunda sa blev resultatet riktigt bra! Vi ar bada jattenojda. :) Vi hann klamma in en liten film ocksa alldeles innan vi somnade.

Idag ar det sondag och jag maste saga ett den har varit precis som man vill att sondagar ska vara. Vaknade vid 12 (vilket var helt underbart sa jag har varit tvungen att vakna ruskigt tidigt den senaste tiden) och chillade runt lite. Vadret ar verkligen underbart! Varen ar har pa riktigt och varmen ar har! Vi lag ute pa studsmattan och lyssnade pa min iPod och sjong i mjukisklader och solgrasogon. Kan det bli battre? Annat som jag hann med idag var att kolla igenom bilder fran 2009 (och jag vill bara saga att jag saknar er alla!), ata fruktsallad, klappa Ariel pa huvudet, ringa till familjen och ata en fruktansvart god pumpapaj som Ariel bakade. Livet leker helt enkelt!


Swing choir!


Swing choir!


Swing choir!


Selena och jag efter varat varat upptradande med swing choir.


Innan varan trio. Och ja, min koroutfit maste anda vara det snyggaste ni nagonsin sett.


Jag i vantan pa nasta upptradande.


Trippeltrio.


En inte sa bra bild fran chamber choir.Hela familjen innan Ariel rakade av sig haret.


Har rakas det.


Jag alskar henne for det hon gor!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad sjöng ni för sånger? Nu måste du allt vara med på Äskult också även om det inte precis är swing!Så söta ni är i era blå klänningar -blåsipporna är här!!!Kram eva

2010-03-15 @ 14:23:37
Postat av: eva öberg

mIn kommentar försvann nog- så söta ni är i era blå klänningar. Som blåsippor! Nu tycker jag verkligen att du skall vara med på Äskhult, där behövs sångare!

2010-03-15 @ 14:47:55
Postat av: Alice

gud hon blev ju riktigt söt! :)Sv: och ännu en gång, Ja. Självklart ska vi det! ;) <3

2010-03-15 @ 16:31:41
URL: http://styleofalice.blogg.se/
Postat av: eva öberg

Ariel, vilken tjej! Modigt! Respekt!/Eva

2010-03-16 @ 12:51:29
Postat av: Malin

Vilken härlig outfit, underbart! Men hjälp hur vågade hon raka av sig allt hår!? Mycket modigt måste jag säga :)

2010-03-16 @ 17:55:16
Postat av: Pappa

I Sverige finns en stolt Pappa. Gissa vem

2010-03-16 @ 18:17:39
Postat av: marianne

Vad duktiga ni är. Nu väntar jag mig att få höra och lära mig låtarna ni sjöng när du kommer hem.

Vilken fantastisk vän du har. Ge henne en bamsekram från mig också. Kramar Marianne

2010-03-16 @ 19:26:10
Postat av: mamma

Så stolt man blir Linnea!! Ge Ariel en stor kram från Din svenska familj. Världen behöver många som Ariel. Njut av livet och resten av Din tid I Oconto. Vi hörs på söndag? <3<3<3<3<3 mamma. Love you<3.

2010-03-18 @ 11:17:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0