Listor

Oh well.
Det har varit så galet fint väder den senaste tiden så jag har helt enkel inte kommi för mig att blogga. Och dessutom så handlar bloggen om USA och jag har ärligt talat inte haft något kul att skiriva på den fronten. Det står ganska still där nu, inga nyheter här inte. Fast jag har i och för sig fått mitt sista förberedelsematerial från EF, det känns ju ganska stort. Och SERIÖST, bara 18 dagar kvar innan jag lämnar Sverige. Helt galet eller?!
Jag har i alla fall börjat förbereda mig lite smått, än så länge har jag skrivit fem små listor. Jag är en sucker för listor i alla former, hehe. Typ saker jag ska göra innan jag åker, saker jag ska köpa osv. 

Oh my, jag ska inte o i Sverige på ett år! Jag förstår nog inte hur långe det är. Men jag är taggad till max och det kommer bli ASBRA. Weehoo.

Home of the blue devils

Jag kanske inte har sagt det, men min skola har en blue devil som maskot. Det låter väl trevligt, right? ;) I dokumentet med skolans kurser så fanns det faktiskt en bild på denna sak, och jag hoppas innerligt att det finns en snyggare bild än den här, eller jo, det finns en på hemsidan. Men man ser väl inte ens vad det här är, eller är det bara jag? Bara en tanke som slog mig, på hemmamatcher för Oconto High School, är det en blå djävul som springer runt vid planen och hejar fram laget? Det låter ju lite illa faktiskt. :P


Glad midsommar

Ja, glad midsommar på er allihopa! Hoppas ni har en bra dag, trots regnet som är så väg. Ät mycket sill och färskpotatis nu.

Jag tänkte bara säga att jag fick listan på kurser från min IEC igår. Det finns en hel del att välja på säger jag bara. Men visa saker fastnade jag för lite mer än andra. Jag tycker t.ex. att photography verkar kul (fast det står att man måste ha gått en kurs som heter Art Foundation först, undra om det gåller oss utbytesstudenter också.) och jag fastnade även lite för Concert Choir. Då ingår det att man ska uppträda med kören på olika högtider i skolan. He-he.
Vissa kurser verkar ju onekligen ganska udda också. Vad sägs om Calligraphy? Där lär du dig skriva fint för hand, med olika typsnitt och sådär. Det känns ju lagom slappt egentligen. Eller kanske Keyboarding är något för dig? Man  lär sig skriva snabbt på datorn. Well well, vi får väl se vad det blir.

30 dagar

Oh yeah. 30 DAGAR KVAR. Och precis en månad idag, det är helt sjukt ändå. Jag kommer nog inte fatta det riktigt förän jag är där. Jag har redan börjat tänka lite på vilka kläder jag ska ha med mig, bara för att det är kul liksom. Jag får snart dra in och köpa presenter till värdfamiljen också, det ska verkligen bli askul! :D

Jag har mailat min IEC Ann och hon har lovat att skicka en lista på de kurser som min skola erbjuder. Känns bra att vara lite förberedd när man ska välja i alla fall. Jag har också funderat lite på vilka sporter jag kan tänka mig att prova, eftersom jag inte kommer kunna spela tennis. Jag är lite inne på cross country och volleyboll, fast jag tror att båda är i samma period tyvärr. Jag borde verkligen komma igång med att springa nu om jag vill ja någorlunda kondition när jag kommer dit. He-he.

Sommartider

ÄNTLIGEN! Det är det det här vädret vi vill ha! Sol, sol och mera sol, härligt. Jag har placerat mig ute på altenen med en bok och bara njuter. This is good stuff... Nu ska jag ut igen och jobba på brännan innan jag ska in till Kungsbacka och spela tennis. Later!

Nya krafter

Oh well, jag var inne i en liten svacka igår. Men nu är jag back on track och är starkare och mer pepp än någonsin! Det här kommer bli grymt och jag kommer bli en mycket starkare person nu när det blev som det blev. I'M GOING TO THE U.S PEOPLE! WOHOOO!

Hard times

Det känns så konstigt, allting. Vi hade ju en plan för hur allting skulle bli. Nu har jag en ny plan som också kommer bli bra, men helt annorlunda. Det här som var så stort läskigt, men samtidigt så tryggt är nu bara stort och läskigt. Utan den minsta trygghet. Det kommer bli ensamt att gör det själv, men jag kommer klara det. Tiden efteråt kommer vara jobbig till en början med, men förhoppningsvis komme det bli bra. Bara tanken på att göra det här på egen hand skrämmer mig, eftersom jag alltid har haft dig att luta mig på. Men nu är det som det är, och jag kommer klara det. Jag kommer klara det jävligt bra.

Summer vacation

Och så är det äntligen sommarlov! Hur härligt är det inte då? Skolavslutning idag till 10.15 ungefär och sen gick tjejerna i klassen och åt på Tio Pepe. Jättemysigt verkligen. :) Vi har så himla roligt tillsammans och det kommer bli jättekonstigt att aldrig mer gå i samma klass som er. Kommer sakna det, och jag vill bara tacka er för ett jätteroligt år. :)Wohoo, sommarlov! Och nu ska jag göra allt som man ska göra.
37 days to go...

No school today

Nej, jag är inte i skolan. De två dagarna som är kvar innan sommarlovet känns bara onödiga. Vi har massa inställda lektioner och de lektioner som vi har ska vi i stort sätt inte göra någonting på. So that's why I'm home today. Snart kommer Josefin hit så ska vi ha det mysigt idag, hoppas på bra väder för vi ska promenera. Hehe. ^^
Just nu ligger jag bara i sänger med datorn och facebookar och mailar med min värdsyster Ariel. Hur snäll och go som helst. :)

Countdown

40 dagar kvar people!

Förberedelsemöte

Då var man hemma från EF:s förberedelsemöte. Det tog mer än fyra timmar, inte illa. Fast det var ju ganska segt att sitta där i fyra timmar och lyssna på saker som man redan hade visste. Men de sa ju ändå en del viktiga grejer som man måste tänka på. Jag fick en fin EF-väska också, känn på den du! Nu ska jag och alla mina EF-buddies glida runt och vara coola med våra väskor. Hehe.

Och nu aldeles nyss så fick jag en nyhet som gjorde mig så glad! Anna, you know what I'm talking about. <3

Studenten vs. Graduation

Men det ska ju vara jag. Jag vill ju sjunga "För vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten, för vi har tagit studeeenteeen! Fy fan vad vi är bra!". Men men, one year down, three to go.
Men hur kul verkar det inte då? Först skrika och hoppa på scenen, sedan fortsätta på flaket, och sedan fortsätta på festen på kvällen. I can't wait! Men först graduation, förhoppningsvis får jag någon slags kick av det med. Jag menar, CAP AND GOWN likom! Hehe, tänk om man skulle dra igång "för vi har tagit studenten..." där på the graduation ceremony. Det hade vart nåt va?

Robin Söderling

Oh yeah. Han är i final.


Changed plans

Fan då. Fast jag fick ändå MVG i samhäll.

Norwich Univerity

"Logga in på dn EF-sida NU! Det står vilket camp man ska till!!!"
Det smset skickade Anna till mig för en stund sen, och det visade sig att vi båda ska till EF camp på Norwich University! Så himla roligt verkligen. Vi kommer ha det så kul att ni fattar inte (men vadå, jag har inga förväntningar).
Norwich University ligger i Northfiend, Vermont ca. tre timmar norr om Boston. Man har lektioner från 09.00-15.00 och man läser English, History, Current Issues och Life in America. Efter lektionerna så får man göra lite vad man vill, olika sporter (tennis, bedminton, basket, joggingspår och massa annat), man kan åka till the mall, se på film, musik och teater. Man gör också olika utflykter till bl.a. Boston, man åker till någon sjö, går på baseall game och annat. Man har också dances och movienights. Jag känner peppen! :D

RSS 2.0